Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Het platform toegelicht

Adviseur (makelaar)

De makelaar wordt toegevoegd aan het project en kan de bijzonderheden van de verkoopgesprekken eenvoudig doorgeven aan de beheerder.

Beheerders

Als beheerder (vaak de kopersbegeleider) beheert men het gehele project van A-Z. De beheerder voegt klanten, documenten en contactpersonen toe, kan chatten en beheert het proces als een echte spin in het web.

Project Gebonden Partij

Deze partijen worden gekoppeld aan een betreffend dossier, zoals bijvoorbeeld een keukenleverancier, sanitair specialist of installateur. In dit dossier kunnen ze direct contact opnemen met een klant via de chatfunctie.

Optant

Om optanten te prikkelen tot koop, kan men toegang krijgen tot het project en alvast alle ins- en outs van de woning bekijken.

Klant

Kan chatten met de beheerder en/of projectgebonden partij. Heeft al zijn documenten gebundeld bijeen en kan de bouw en/of vernieuwing van zijn woning van A-Z volgen. Ook kan men digitaal keuzes maken tussen verschillende opties en deze afrekenen middels IDeal.

Toeschouwer

Om de kwaliteit en voortgang van het bouwproces te waarborgen kan de toeschouwer meekijken in het project.

De koppelingen

icon
Ondertekenen.nl

Wanneer je gebruik maakt van de koppeling Ondertekenen.nl kan je eenvoudig alle belangrijke documenten als offertes digitaal laten ondertekenen door je klant. Wij activeren de koppeling voor je, jij past het toe. De klant wordt door middel van een link naar een pagina gestuurd waar hij met de muis een handtekening kan plaatsen. Deze pagina is wegens privacy redenen beveiligd en zodoende volledig rechtsgeldig. Met Ondertekenen.nl voorkomt u papieren rompslomp en versnelt u het bouwproces.

icon
iDEAL

iDEAL is al jaren een betrouwbare partner voor het overboeken van transacties. Bij het overboeken van kleine bedragen op grote schaal, bijvoorbeeld in een grootonderhoud traject of herstructurering, maakt de koppeling met iDEAL de betalingsafhandeling nog makkelijker. Wanneer je er gebruik van wilt maken, zetten wij de koppeling voor je klaar.

icon
Snagstream

Met Snagstream worden actiepunten op de bouw omgezet in handige to do’s met de daarbij behorende afbeelding die wordt genomen door middel van een iPad. De koppeling met Snagstream zorgt ervoor dat deze actiepunten tevens makkelijk worden gecommuniceerd aan de klant. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de laatste informatie en actiepunten.

icon
Svedex

Inloggen vanuit Volgjewoning, bestelling plaatsen en automatisch de offertes in het woningdossier.

icon
JPDS

Offertes en opdrachtbevestigingen worden automatisch gekoppeld aan de juiste klant en dossier.

icon
Digitale keuzelijst

Maak met deze plugin zelf een gedigitaliseerde keuzelijst met afbeeldingen voor uw klanten.